Tarieven

Vertalen, redactie- en correctiewerkzaamheden en proofreading zijn allemaal maatwerk. Elke opdracht is anders en de prijs wordt per opdracht bepaald. Op uw verzoek verstrek ik u een prijsopgave of, als alternatief, een tarief per woord (in de bron- of doeltaal) of per uur.

 

Voorwaarden

Alle opdrachten worden conform de Algemene Voorwaarden van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers uitgevoerd.

 

Duurzaamheid

Beleid beschikbaar op verzoek.


 

Privacyverklaring

Ik zal nooit bewust uw persoonlijke of andere gegevens delen met derden, tenzij dit bij wet vereist is.

Vertalingen

Na het voltooien van een opdracht bewaar ik elektronisch een kopie om de gebruikte terminologie ter beschikking te houden zodat vergelijkbare vertalingen later sneller voor u uitgevoerd kunnen worden. Als de vertaling ook persoonlijke informatie bevat, wat zeker bij beëdigde vertalingen het geval kan zijn, wordt het document versleuteld opgeslagen na voltooien van de opdracht (d.w.z. na betaling).
Als u wilt dat dergelijke documenten niet bewaard worden, laat u dat dan a.u.b. in een e-mail aan onderstaand adres weten.

Overig

Om een vlotte communicatie mogelijk te maken bewaar ik de meeste binnenkomende e-mails. Het kan zijn dat daarin persoonlijke gegevens van u voorkomen. Als u wilt dat dergelijke documenten niet bewaard worden, laat u dat dan a.u.b. in een e-mail aan onderstaand adres weten.